Merry Christmas!

God jul till er alla! Hoppas ni kan ha det trevligt med familj och vänner, både igår och idag. ^^

Merry Christmas and Happy Holidays to you all! I hope you can have a nice and fun time with family and friends. ^^

My Christmas gift to my brother’s girlfriend. The only proper drawing I’ve made this year I think? Anyways, she loved it.

Advertisements

12 thoughts on “Merry Christmas!

  • *googlar på Saito Chiho*
   Nämen oj, vilken fin komplimang! Ser ju ut att vara värsta mästaren på att teckna! Hade jag färg skulle det kanske se ut nåt sånt. :3
   God fortsättning till dig med! Hoppas du har haft en skön julhelg. 😀

   Liked by 1 person

   • Kanske skulle skrivit Utena istället, haha. Hon är legendarisk. Det är en antik stil som inte kommer försvinna. Har du något galleri? Kikar gärna! Och tack!

    Like

   • Mjo, min kompis gillar Utena. 🙂 Saito Chihos stil påminner mig mycket om Riyoko Ikedas (hennes “Rosen av Versailles” är jättebra förresten ♥), väldigt 70-tals shôjo manga stil. ^^
    Nä, jag hade ett konto på DeviantArt förut, men det tog jag ned för 3-4 år sedan. Jag hinner sällar sätta mig ned och verkligen rita något numera (och så saknar jag väl vitt papper att göra det på också, men jag tog i alla fall med mig pennorna till Uppsala), så det mesta av det jag har gjort är gammalt. Prova att klicka på “art” som etikett/kategori till höger (längst ned på sidan om du läser i mobilen), då ser du lite grann av det jag har gjort. Har nog inte postat så mycket tror jag. 😛

    Like

   • Jepp, jag äger ingen ritplatta så det blir bara vanligt papper och penna… skulle bli för jobbigt att måla saker med en mus på datorn via Photoshop. Och så har jag inte särskilt bra färgpennor heller, så 99,9999% av allt jag gör är i svart och vitt, haha.

    Like

   • Hehe, precis! ^^ Fast jag saknar alla raster som man ska ha på riktigt, så det är därför jag ritar dit varje prick var för sig… tar 100 år och så tappar ögonen bort vilken rad man låg på, haha.

    Like

   • Vilket tålamod du har! Jag brukar inte skugga som man ska i traditionell manga om jag skissar. Brukar skugga med fingrarna bara haha.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s